Samstag, 30. November 2013

Дружина вдарив її чоловіка і контролюється


1 - побитий жарт : деякі дружини , як правило , стьоб руку з парою і знайти задоволення в ньому , і, можливо , Apadhin чоловіки само весело , особливо стьоб руки ( жартую ) усуває бар'єри між понеділок і дали почуття товариства надлишку, а іноді й потребує деяких пар або потрібні дружин рухатися почуття глибшими тепло , яке може бути прелюдією до того , що глибше.

2 - бити в обороні : Ось відповідь на агресію чоловіка , якщо потерпілого на її обличчя , я відчував себе ображеним і усно відповів на нього прямо чи грюкнути ви заплатили або захопився палицею або ножем в його конфронтації з метою зупинки агресії або відповісти на нього. Дружина в цьому випадку не проявляти агресію на свого чоловіка тільки в цілях самооборони , а не починати ніколи не агресія.

3 - побиття помста: вона є результатом безперервної , або перемогти тиранію думки чи надмірної жорстокості з боку чоловіка або важкої випадку ревнощів запалюванням ще одна пожежа в центрі його дружини. Дружина в цьому випадку не відповідають безпосередньо , але несуть і ведмідь, поки не накопичується всередині великий перелік агресії і спраги помсти і відплати , щоб бути Тонкий момент , який складає які ці почуття пік починається з агресії зсередини Kataiwvan або руйнівного циклону , а от приймає агресію зображення драконівські і несподіваним з .

4 - вдарив пару садистські дружина Almasucy : де дружина садиста якостей Vtstmta чоловіка побили й образили і прокляття часто чоловік має атрибути Vistmta цього мазохістських побиття (хоча його скарга про це віртуальна ) . У цій моделі , ми знаходимо , що поведінка пари вдарив щось неодноразово в подружніх стосунках і з цим ставленням продовжує оскільки сторони фактично вони знаходять гострі відчуття і задоволення це ( також , незважаючи на їхні скарги віртуальної ) .

5 - дружина б'ється садистських пари знижувальний Alaatmadi : ступінь менше, ніж попередній , в тут , більше потужності і більше контролю , а людина слабка і пасивний і вилучені , і тому вважають , що у них є кермо і , таким чином керівництво і реформу будь-якої кривизни в будинку , в тому числі пари деформації , Якщо це відбудеться , то не так вони не знайти нічого поганого в цьому Tqovernm і розведення , який повинен прийняти це або не прийняти її , але він не може обійтися без них і захистити його , і це повторюється поведінку побитті дружини до чоловіка без виникнення поділу або лак тому , що відносини тут підшипник взаємні інтереси і потреби збалансовані , хоча це не є соціально прийнятним , а це так званий "поганий сумісності розраховується " . Іноді садистський характер вродженої де , а в інших випадках бути придбані за рахунок нехтування людиною до своїх обов'язків і підсолоджувальних якостей негативним і надійність робить дружина має відповідальність перед всієї сім'ї і поступово набирає якостей сили і жорсткості в цілях підтримки стабільності сім'ї та садизм в даному випадку не є основний рецепт , де , але створив людину Тому збирають від часу. Проблема з цим малюнком і його попередник не в психологічному впливі удару по парі ( це насправді акцепторной цієї задоволеності або незадоволеності) , але проблема полягає у впливі на образі батька перед своїми дітьми , а також , як мати , тому що це призводить до фотографії освітній спотворені і перевернутої закарбувалися у свідомості дітей і дівчата , як правило , серйозні проблеми в їх відносинах нинішнього і майбутніх , тому що вони не знають , як правильно форму у відносинах між чоловіком і .

6 - вдарив душевнохворих : Це особливий випадок , будуть обумовлені ідеями і почуттями оплати лікарняних вдарити чоловіка (або інший) , і це відбувається у випадках шизофренії або біполярного розладу або наркоманії або особистим.

Напевно означає запитують: Що таке рішення?
Відповідь тут не право давати деякі поради та інструкції для людини , але тільки стежити за явище і затвердження мотивів і причин , а потім до жертви ( якби був жертвою ) прагнути знайти рішення , щоб змінити цю реальність , що призвело до зростаюче цього явища , і спільнота , що перебудовує умови політичної , економічної , соціальної та релігійної метою забезпечення перебалансування

Контроль за чоловіком і дружиною на образу , побили , і тортури пара

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen