Samstag, 30. November 2013

Садистські сексуальні аномалії руйнує сімейне життя


Знає людина садист як людина, яка приймає в його поведінці при спілкуванні з людьми любовних командування і управління та приниження садистські або любов тортур роду аномалій або відхилень у сексуальній практиці , через назвати це ім'я для маркіз " де Сад " , є автором французькому з восьмого століття століття і хто був ув'язнений більш ніж один раз для здійснення насильства з жінками під час сексу. Це знайшло своє відображення в його творах про насильство , сексуальної активності.

Ми знаємо , що людина садист в процесі громадянства , спостерігаючи якості в щоденних угод , які пророкують в наступному: Vengda в дитинстві подобається мучити тварин , а потім на більш пізньому етапі насолодитися катувати тих , хто працює під його початком , якщо він був на посаді адміністратора на роботі , і знаходить відгук у те ж саме , коли заподіяння приниження і слухати благання до

Визначення сексуального садизму в процесі між подружжям називають " Сексуальне задоволення Белам дружина , може бути побитий канчуками або палицями або скреготом приниження та образи через еякуляції і прямих образ .

Крайнє насильство , коли особистий садизм в тортурах інших це вбивство ( Lust вбивство) бажання , щоб убити.

Психологія також відноситься до визначення більшості випадків садистських « індивідуальних принади сексуального задоволення зі своєю жертвою після тортур або прагнути до цієї муки і страждання , і є почуття задоволення тих , хто страждає найпотужніший з того ж статі. "

Агонія жертви перед обличчям садиста причиною її сексуального збудження , яке Touselh під зниженою муки своєї жертви до оргазму (саміт насолоджуватися сексуальної ), навіть якщо цього не відбулося сексуальний контакт в походженні і сексуальної поведінки в садизму , змішаного з прагненням до сексу і бажанням до агресії в поєднанні один з одним.

Причини садизм в сексуальних відносинах

Заразити садистські чоловіки погоджуються , що їх реакція сексуального , яке виражає мужність і мужність , це також ознака сили , який є одним з якостей людини , людина була інфікована в результаті збою в собі.

На додаток до наявності психічних розладів , таких як шизофренія , розлади особистості , і генетична схильність , і гормональних порушень , а також патологічних відносин, що мають в анамнезі сексуальних зловживань.

Постраждав подружжя за всяку садизму є не тільки чоловік , і тут виявляється подружнє життя з сильним бажанням в тортурах один одного.

Одним з факторів, що ведуть до злочину

Ми підкреслюємо , що садизм може бути одним з факторів, що призводять до злочину і руйнують життя громад , а не окремих осіб P

Якщо вправа однієї партії , з іншого Партія закликала " Almasucy людина" , який любить мучити і отримує

Метод садистські лікування

Садистський психічний розлад пов'язано з процесом громадянства , а не проводити нормально для існування насильства в ній , які можуть спричинити за собою його пошкодження або шкоду може в деяких випадках до зробити серйозні порушення або смерть для того , щоб надавати її лікування та види лікування для особистого садизму як слід :

Психотерапія : пацієнт докладно розповідати про свій стан з лікарем , щоб дізнатися психологічні причини за ним скоює до такої поведінки , і, отже , усвідомлювати , що він робить , а потім буде легше контролювати.

Медикаментозна терапія: Цей вид лікування , коли людина заражена іншим психічним захворюванням призвело до появи самостійного садистські нього . Або , вдаючись до прийому ліків , які знижують секрецію тіла чоловічого статевого гормону.

Розробка концепції волі людини садистською : благо лікування, які мають контроль те ж саме з тими , хто страждає від випадків садизму в світі не досягає ступеня злочинності , будь то партії і однієї із сторін у відносинах або в обидві сторони , навіть якщо Кану втратить частину сексуального збудження , пов'язаного із здійсненням ними насильства.

Це зроблено , щоб пояснити ймовірність ризику , що призведе від здійснення статевого садизму в процесі і вимогам сильною волею і самоконтролю , відсутність впливу таких збитків.

Садистські сексуальні , домінуючим дружина, чоловік слабкий, побиття і приниження

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen